FANDOM


Peppi Ilona Puolakka (ent.Kuula) on Sara Parikan esittämä kuvitteelinen hahmo televisiosarjassa Salatut elämät, jossa hän on ollut mukana vuosina 2008-2014. Peppi esiintyy myös Salattujen elämien spin-off-sarjassa Tuuliranta sekä sarjaan perustuvassa elokuvassa Nightmare – painajainen merellä ja sen jatko-osassa.

PerheEdit

Peppi eli pitkään Lahdessa kaksin äitinsä Veera Puolakan kanssa. Opettajana työskennellyt Veera rakastui luokallaan olleen Sampo Kaukovaaran isään Panuun. Panun ja Sampon lisäksi Peppi sai uudet perheenjäsenet Kaukovaaran kaksossisaruksista Ainosta ja Otosta. Pian perhe muutti Helsinkiin, koska Veera oli saanut työpaikan helsinkiläisistä yläasteelta ja lentokapteenina työskentelevä Panukin olisi lähempänä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Kaksoset jatkoivat koulua Helsingissä ala-asteella ja Peppi samalla yläasteella kuin Veera.

Elämä Pihlajakadulla heli illikainen tuulia 26Edit

Peppi ja Sampo ihastuivat, mutta eivät kuitenkaan uskaltaneet edetä suhteessa. Välit viilenivät, kun Sampo luki Pepin päiväkirjaa ja paljasti Veeran tienneen Panun kuolleeksi luullun vaimon, Iiriksen, olevan elossa. Panusta eronnut Veera muutti Lappiin.

Peppi ihastui Konsta Nurmeen, joka seurusteli Heidi Aaltosen kanssa. Konsta päätti jättää Heidin ja aloittaa suhteen Pepin kanssa, mutta tämä tajusi olevansa edelleen ihastunut Sampoon. Sampo halusi Pepin takaisin ja järjesti kuvia Pepin ja Sampon suudelmasta Itämeri-gaalan kuvaesitykseen, jolloin koko koulu sai tietää. Peppi ja Sampo alkoivat seurustella ja muuttivat yhteiseen asuntoon. Suhde päättyi, kun Pepille paljastui, että Sampo oli yhdessä Heidin kanssa juoninut kuvat gaalan kuvaesitykseen. Peppi muutti enonsa Ossi Puolakan luokse. Peppi päätyi harrastamaan seksiä ystävänsä Oona Kivirannan poikaystävän, Miro Holmin kanssa ja huomasi pian olevansa raskaana. Sampo halusi perustaa perheen. Miron äiti Isabella ei voinut sallia, että Sampo ja Peppi perustaisivat perheen Miron lapsen ympärille. Peppi päätyi aborttiin.

Peppi alkoi seurustella Niko Vainion kanssa. Pepin oli hankala luottaa Nikoon, joka oli harrastanut seksiä Katariina Mäkelän kanssa. Peppi lähti Heidin ja Tobias Nylundin kanssa tapaamaan Nikoa Lapinjärvelle, mutta Niko olikin poistunut sieltä. Niko oli Katariinan kanssa mökillä, mutta väitti Pepille olleensa Helsingissä järjestämässä tälle syntymäpäiväjuhlia. Totuus selvisi Antti Polvijärven tultua selvittäessä Nikon edellisillan tekosia. Peppi ajautui riitaan Nikon kanssa ja lähti juhlista hevostallille ratsastamaan. Humaltunut Peppi putosi läheisessä metsässä olleeseen kaivoon. Huolestuneet läheiset tekivät lukuisia etsintöjä, ja lopulta Niko ja Ossi löysivät Pepin kaivosta, jossa tämä oli joutunut viettämään monta päivää. Pepin ja Nikon parisuhde päättyi lopullisesti.

Peppi sekaantui huumausaineisiin ja aiheutti suuret velat Sergei Kuulalle. Rahojen hankkimiseksi Peppi päätyi prostituutioon. Sergein lopetettua huumekauppansa Peppi ja Topi ostivat Tallinasta huumausaineita, joita kokeillessaan molemmat joutuivat sairaalaan. Topi menehtyi ja Peppi joutui vieroitushoitoon. Klinikalla hän kohtasi vanhan tuttunsa Joonatan Sievisen.

Peppi rakastui Sergeihin, mutta Ossi ei hyväksynyt suhdetta. Peppi ja Sergei menivät kihloihin ja myöhemmin naimisiin. Peppi otti Kuulan sukunimekseen ja tuli raskaaksi. Parin välit viilenivät, kun Peppi sai tietää Sergein osallisuudesta Korpin kuolemaan. Sergei lähti Pihlajakadulta ja uskotteli vauvan pärjäävän paremmin ilman Kuulan perhettä. Korpin pojaksi paljastunut Heiskanen kuitenkin kaappasi Pepin ja Sergein sekä Isabellan, Helena KuulanSebastian Vuorelan, ja Seppo Taalasmaan lentokoneeseen, joka ajautui pakkolaskuun keskelle Siperiaa. Kaikki selvisivät pakkolaskusta, mutta joutuivat viettämään useita päiviä erämaassa kunnollisen ravinnon puutteessa. Selviytyneiden mökille saapunut Heiskanen uhkasi polttaa Kuulan perheen ja ottaa Pepin vastasyntyneen tytön, Taigan, omakseen. Seppo kuitenkin ampui Heiskasen, ja perhe pelastui. Siperiassa koetut kärsimykset aiheuttivat Taigalle vakavan CP-vamman. He yrittivät hankkia hoitokuljetukseen autoa, mutta eivät saaneet siihen lainaa Sergein rikollistaustan vuoksi. Sergei hankki "halpisauton", joka hajosi lukuisan Pihlajakadun asukasjoukon nähden. Toukokuussa 2014 Peppi näki Sergein pahoinpitelevän yhdessä rikollisen ja joutui itsekin vaaraan. Sergeitä puukotettiin ja hän joutui sairaalaan. Peppi sai tietää Sergein palattua hämärähommiin ja päätti lähteä Helsingistä Taigan kanssa Lappiin.

RakkauselämäEdit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.