FANDOM


Elias Vikstedt on Sebastian Vuorelan ja Cindy Rintalan lapsi, jonka he antoivat heti lapsen synnyttyä adoptioon. Elias muutti syksyllä 2010 adoptioäitinsä Merin kanssa Brysseliin.

Elias palasi Pihlajakadulle teini-ikään kasvaneena 3. marraskuuta 2011. Isabella Holm kertoi Sebastianille olevan varma Eliaksen homoseksuaalisuudesta, jonka Elias pian myös myönsi Sebastianille. Elias joutui koulussa kiusauksen uhriksi, mutta sanavalmis Elias ei välittänyt siitä. Elias seurusteli jonkin aikaa samaa koulua käyvän Villen kanssa, mutta orastanut suhde päättyi Villen suudeltua toista poikaa Cafe Moosen naamiaisissa.

Elias joutui kahden tulen väliin oltuaan sängyssä parhaan ystävänsä Iidan poikaystävän Larin kanssa, joka kävi kamppailua seksuaalisesta identiteetistään. Eliaksen tunteet Laria kohtaan syvenivät nopeasti ja pian Lari ja Elias aloittivat salasuhteen muiden tietämättä. Pian tieto suhteesta alkoi levitä ja lopulta myös Iida sai tietää siitä.

Pari jatkoi edelleen salasuhdettaan, sillä Lari ei ollut vielä valmis tulemaan kaapista ulos. Larin asetettua jääkiekon etusijalle ja ilmoittamalla, ettei olisi valmis tulemaan kaapista ulos Elias päätti jättää Larin. Vielä kavereidensa salailusta katkerana Iida levitti koulun seinille kuvia Larista ja Eliaksesta. Larin homoseksuaalisuus paljastui koko koululle. Sittemmin Elias ja Lari tajusivat rakastavansa edelleen toisiaan ja palasivat yhteen. Onni oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä Larin isä Ilkka pakotti poikansa eheytymisleirille saatuaan tietää totuuden tämän homoudesta ja lopulta Elias päätyi pettämään Laria Miskan kanssa. Myöhemmin Elias teki valintansa kahden pojan välillä ja valitsi Miskan kyllästyttyään ainaisiin ongelmiin Larin kanssa. Toukokuussa 2014 Miska ja Elias menivät kihloihin.