FANDOM


Camilla Mustavaara on Monica Mustavaaran sisko, jota näyttelee Nora Rinne. Camilla on ollut sarjassa vuosina 2001-2004, sekä 2014.

Elämä Pihlajakadulla

Ekholmien vanha perhetuttu nähtiin ensimmäistä kertaa Markuksen äidin Karinin puutarhajuhlissa. Camilla otti heti juhlien jälkeen yhteyttä uuteen tuttavaansa Katja Vainioon ja tiedusteli häneltä alivuokralaishuonetta. Pian Katja ja Camilla tekivätkin lähempää tuttavuutta.

Camilla osti Vainioiden asuttaman huoneiston, hyväksyi Katjan asuinkumppaniksi, ja pikkuhiljaa paljastui, että Camilla tuntee Toni Veijalaisen. Salaperäinen Camilla auttoi Markusta Club Geelin perustamisessa.

Camilla kävi Tonin velin Petri Veijalaisen tallelokerrolla ja Maarit kiinnostui Tonin olinpaikan selvittämisestä siinä määrin, että kehitti Jukan kanssa juonen: pari pyysi Camillaa järjestämään rahanpesuoperaation. Kuviosta seurasi molemminpuolista kiristystä, ja Camilla paljasti Tonin olevan huoneessaan. Tuhkauurna sai selityksen ja yhdessä Katjan kanssa Camilla tutki Sepon avaaman muistolaatikon sisältöä. Camilla repi Tonin kuvan. 

Clubilla Camilla tarjosi itseään töihin ja tajusi samoihin aikoihin Markuksen käyttäneen huumeaineita piristeinä. Camilla antoi huutavaa palautetta kamulleen, hankki itselleen ovelasti Geelin osake-enemmistön, ja jatkoi ponnistuksia Markuksen auttamiseksi. Ennen Markuksen ja Elinan häitä Camilla vei sulhasen klinikalle hoidettavaksi, mutta Markus sortui jälleen ja Camilla möläytti käytöstä Elinan kuullen.

Jennin paluu järkytti Tonia kaivannutta Camillaa, koska Tonin suhde Jenniin oli hiertänyt pääkoppaan jo hyvän aikaan. Niinpä Camilla antoi pakit kotia etsivälle Jennille lapsineen, mutta tehtyään sopua menneisyyden kanssa linkaisemalla Tonin tuhkat mereen hän hyväksyi Jennin muuton Pihlajakadulle.

Klubilla Camilla kokeili hallitsemista rautahansikkaalla, mutta taipui esimerkiksi Danielin ehdotukseen live-esiintyjän vierailusta. Danielin avustuksella Camilla sirotteli Markuksen tuhkat Elinan luovuttamasta uurnasta koskeen. Oli taas aika tehdä bisnestä. Camilla kertoi Elinalle omistavansa enemmistön klubista ja tahtovansa loputkin, ja Elina innostui ajatuksesta myydä klubi kokonaan. Mutta rahavaikeuksista huolimatta Elina perui kaupat ja Camillalla kihisi jälleen. Miesmarkkinoilla Camillan kilpasisko on niin ikään Elina ja tähtäin on suunnattu itsepintaisesti Danieliin. Lopulta kuitenkin Camilla ja Ken astelivat alttarille. Laura kertoi Camillalle Kenin petoksesta Aamun kanssa mutta tyyni Camilla aikoi silti naimisiin Kenin kanssa. Kenin onnen vakuuttama Elina vaatii Aamua luopumaan kostostaan. Aamu tajusi haikailunsa hyödyttömyyden ja lupasi olla pilaamatta häitä. Camilla käyttäytyi Aamulle normaalisti ja vasta papin edessä kielsi ottavansa Keniä miehekseen ja paljasti Kenin petoksen hääväelle. Camilla astui helikopteriin ja lensi pois. 

Camilla teki paluun vuonna 2014.

PerheEdit

Romanttiset suhteetEdit

Ystävyys suhteetEdit

Vihamieliset suhteetEdit

LuonneEdit

Camilla on juonittelevana ja kylmäkiskoisena tunnettu oman edun tavoittelija, jonka pinnan alla sykkii kuitenkin myös aitoja tunteita. Camilla on diplomaattiperheestä ja asunut nuoruudessaan ympäri maailmaa. Pyrkiessään eteenpäin Camilla voi myös olla kova ja säälimätön – tarpeen tullen hän peittelee pyrkimyksensä taitavasti. Pintapuolisesti Camilla näyttäisi olevan avoin ja vilpitön sekä tilaisuuden tullen myös hauskaa seuraa. Matkustelu ja ulkomailla asuminen ovat tuttuja juttuja. Kääntöpuolella on herkkä ja haavoittuvainen luonne, joka tarvitsee ympärilleen kestävät suojamuurit.

Paluu Pihlajakadulle Edit

Keväällä 2014 Camilla palasi takaisin Pihlajakadulle tapaamaan vuokralaistaan Katariina Mäkelää. Camilla irtisanoi vuokrasopimuksen ja antoi asunnon pikkusiskolleen Monicalle. Rappukäytävässä Camilla kohtasi vanhan tuttunsa Pirjo Luokkasen, joka osoittautui käyttävän nimeä Isabella Holm. Pirjo kertoi Camillalle kuinka oikea Isabella Holm kuoli putoamalla koskeen, jolloin köyhä Pirjo päätti varastaa varakkaan Isabellan henkilöllisyyden. Camilla kiristi Pirjoa paljastamaan totuuden tai muuten Camilla kertoisi kaiken poliisille. Pirjo esitti pyynnön, jonka mukaan hän jättäisi perheensä ja lähtisi Suomesta, jos Camilla ei paljastaisi totuutta kenellekään. Kun Pirjo lähti, hänen miesystävänsä Sebastian Vuorela murtui. Camilla lohdutti Sebastiania, ja pari päätyi harrastamaan seksiä. Molemmat ihastuivat toisiinsa, mutta kun Helena Kuula paljasti Pirjon paenneen Camillan takia, Sebastian katkaisi välit. Camilla koki olonsa merkityksettömäksi ja päätti lähteä Pihlajakadulta.
522-2607-camilla

Camilla teki paluun keväällä 2014.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.